Noutăți literare 25 februarie-3 martie 2019

Noutăți literare 25 februarie-3 martie 2019

Noutățile literare ale săptămânii 25 februarie-3 martie 2019.

Noutăți editoriale

AQUILA

30 de povești despre animale. Volum de povești bilingv român-englez; 30 de povești despre Animale. Volum de povești bilingv român-german; Animale. Versuri adunate, rime minunate, de Izabela Constantin.

 

CARTIER

Amos Daragon, stăpânul măștilor, de Bryan Perro. 

 

CORINT

Bondărel și iubirea, de Britta Sabbag, Maite Kelly, Joelle Tourlonias; Călătorie în lumea minunată a animalelor sălbatice, de Steve Parker; Genial! Cea mai cool carte cu jocuri, de Lisa Regan.


CURTEA VECHE

Băiatul care a stins soarele, de Paul Brown; Găina care a adus pe lume o văcuţă, de Adam Bestwick; Forma gustului, de Laura Cosoi; Eşti mai inteligent decât crezi. Un ghid al inteligenţelor multiple, pentru copii, de Thomas Armstrong; Jocuri de jucat primăvara, de Mirela Retegan; Născut anxios, de Daniel P. Keating; Căutarea cerului albastru: Mindfulness pentru fericire aici și acum, de Joseph Emet; Detectivii de dinozauri in pădurea amazoniană. Cartea întâi, de Stephanie Baudet; Cum să le vorbim copiilor astfel încât să ne asculte, de Joanna Faber, Julie King; Cum să-ţi păstrezi sănătatea creierului, de Jean Carper.

 

DIDACTICA PUBLISHING HOUSE

La mulți ani, mama!, de Satoe Tone; Arta stăpânirii hărții mentale, de Tony Buzan.

 

FRONTIERA

Să dormi ca un tigru, de Mary Logue, Pamela Zagarenski; Cum crește grădina mea?, de Gerda Muller.

 

HUMANITAS

Memoriile unui pașoptist-model. Amintiri politice și diplomatice, 1848–1903, de Iancu Bălăceanu; Casele vieţilor noastre; Fiica ceasornicarului, de Kate Morton.

 

LITERA 

Grădina de iarnă, de Kristin Hannah.

 

NEMIRA

Madame Picasso, de Anne Girard.

 

PARALELA 45

Marea carte de bucate pentru bebeluşi mâncăcioşi. 200 de reţete sănătoase şi uşor de preparat pentru copilul tău, de Annabel Karmel.

 

POLIROM

Toate bufnițele, de Filip Florian; Din necuprinsul psihologiei umane, de Tiberiu Rudică.

 

RAO

Dansul răului, de Michel Benoît.

 

TREI

Băiatul pierdut, de M.J. Arlidge; Viziuni. Note ale seminarului susţinut între 1930 și 1934 de C.G. Jung – vol. 1, de C.G. Jung; Părinți de nota 10. 80 de soluții pentru a vă crește cu brio copiii, de Jean Epstein, Cécile Desmazières-Berlie; Micro-trauma. Vindecarea rănilor psihice cumulate, de Margaret Crastnopol; Iubire triumfătoare, de Meredith Wild; Viața care i s-a dat, de Ellen Marie Wiseman; Ultimul Țar, de Robert Service; Hipotermie, de Arnaldur Indridason.

 

UNIVERS ENCICLOPEDIC JUNIOR

Eu și sentimentele mele, de Holde Kreul; Ce se întâmplă sub pământ?, ed. Usborne; Iepurașule de Paște, ia-mă cu tine!, de Maria Höck, Sabine Kraushaar; Povești drăgălașe de Paște, de Sabine Cuno, Michaela Heitmann; 10 iepuraşi de Paşte, de Hans Christian Schmidt, Marina Rachner; Mimo în Țara Iepurașilor de Paște, de Annette Moser, Marina Krämer; Unde ești, iepurașule de Paște?, de Maria Höck, Sabine Kraushaar.

 

Articole literare

• The New Yorker: A Suspense Novelist’s Trail of Deceptions.

• The New York Times: Frans de Waal Embraces Animal Emotions in ‘Mama’s Last Hug’

Comentarii

Niste titluri interesante, multumesc pentru recomandari.

Elena

4 mar. 2019

Scrie un comentariu

Anuleaza

Abonează-te la

Newsletter