• „Bucuria este semnul că viaţa a reuşit” - Henri Bergson

Books, tea & more: „De ce să fii fericită când poți fi normală”, de Jeanette Winterson

Books, tea & more: „De ce să fii fericită când poți fi normală”, de Jeanette Winterson

Vorbești despre ceea ce citești? 

Te invităm la clubul de carte lunar – Books, tea & more –, organizat de Irina Markovits și Veronica Stancu, realizat în parteneriat cu Lente&cafea (strada Arcului nr. 8, în apropierea bisericii Armenească).

Ediția nr. 35: miercuri, 29 martie 2017, ora 18:30. 
Cartea despre care vom discuta este „De ce să fii fericită când poți fi normală”, de Jeanette Winterson, traducere de Vali Florescu, publicată de Editura Hecate.
Pentru fluența ideilor, sunt invitate să participe la discuții doar persoanele care au citit cartea.

Numărul de locuri este limitat, iar accesul se face exclusiv prin intermediul unei rezervări la: clubdecarte3@gmail.com

DESPRE CARTE:
„Mama mea, doamna Winterson, nu iubea viața. Nu credea că există vreun lucru care să-i poată îmbunătăți viața. Mi-a spus odată că universul e un coș de gunoi cosmic - și, după ce m-am gândit puțin la asta, am întrebat-o dacă are capacul ridicat sau coborât.
- Coborât, mi-a răspuns. Nu scapă nimeni.”

„De ce să fii fericită când poți fi normală?” este geamănul tăcut al primului roman publicat de Jeanette Winterson. Plină de durere și umor, ca și de o extraordinară dragoste pentru viață, această carte vorbește despre căutarea fericirii, despre lecțiile de iubire, despre căutarea unei mame și despre o călătorie în lumea nebuniei și înapoi.

La 15 ani, Jeanette Winterson își părăsește căminul problematic, pentru a-și continua studiile la Colegiul St. Catherine din Oxford. Prima ei carte, Portocalele nu sunt singurele fructe, publicată în 1985, la numai 23 de ani, îi aduce imediat o distincție prestigioasă, Whitbread First Novel Award. Următoarele creații literare sau cinematografice îi sunt recompensate cu multe alte premii și cu ordinul de Ofițer al Imperiului Britanic.
Sursa: www.hecate.ro

Adresa