Caută în blog

Noutăți Crime Scene Press Bookfest 2018

Noutăți Crime Scene Press Bookfest 2018

Crime Scene Press are plăcerea să vă invite și anul acesta la Târgul Internațional de Carte Bookfest!  Salonul de carte se desfășoară în perioada 30 mai - 3 iunie 2018 în cadrul Romexpo, iar standul nostru se află în noul pavilion B2.Vă întâmpinăm cu șase titluri noi și pachete promoționale.

În programul de evenimente de anul acesta avem trei lansări. Este vorba despre romanele Noaptea de Sfântul Andrei, de Oana Stoica-Mujea (sâmbătă, ora 13.00), Un plan atât de bine pus la punct, de Stelian Țurlea (sâmbătă, ora 14.00) și Fortăreața nebunilor, de George Arion (duminică, ora 15.30), în prezența autorilor și invitaților acestora. A spus cineva „autografe”?

Și pentru că Statele Unite sunt țara invitată la această ediție a Târgului, v-am pregătit cărțile a doi autori americani de excepție, Lawrence Block (autorul-cult al genului hard-boiled) și Stona Fitch (un scriitor surprinzător, profund, excentric și foarte actual).

Titluri noi de la la Crime Scene Press 

1. Nopți albe, de Ann Cleeves (câștigătoarea Premiului Diamond Dagger pentru întreaga carieră în 2017, cea mai prestigioasă distincție a genului mystery & thriller)
 
Volumul încheie primul cvartet Shetland – Anotimpurile, serie care a marcat literatura britanică de gen, fiind inclusiv ecranizată într-un serial de mare succes produs de BBC. Cei care au terminat de citit cărțile Agathei Christie vor găsi o continuatoare remarcabilă și originală în Ann Cleeves, care a avut intuiția de a aduce romanul polițist clasic în zilele noastre. Un roman psihologic, de atmosferă, cu aromă specific britanică.
 
2. Un plan atât de bine pus la punct, de Stelian Țurlea 
 
O tânără cade de la etajul al șaptelea al uni bloc. Inspectorul Victor Stamate și adjunctul său Petruș pornesc într-o cursă contracronometru să afle ce s-a întâmplat cu adevărat și să-l prindă pe agresor. Rând pe rând, personajele intră în scenă dezvăluind detaliile unei povești sordide despre dragoste, prietenie, invidie și alegeri greșite. Un nou page-turner cu deznodământ neașteptat, marcă înregistrată a lui Stelian Țurlea.
  
3. Noaptea de Sfântul Andrei, de Oana Stoica-Mujea 
 
Pregătiți-vă de o nouă aventură spectaculoasă a detectivei Iolanda Știreanu. Sătulă de minciuni, urmăriri, infiltrări și intervenții pe muchie de cuțit, deprimată, obosită, Iolanda trebuie să plece, fără tragere de inimă, în cea mai întunecată dintre misiunile ei de până acum. Miza este o crimă la cel mai înalt nivel.
Iolanda Știreanu cum n-ați mai văzut-o până acum.
  
4. 39 de trepte, de John Buchan
 
Mai 1914. În Europa, războiul mustește. Generalul maior Sir Richard Hannay se întoarce în Londra. Ajuns acolo, e abordat de un american. Necunoscutul pretinde că are informații despre un complot anarhist menit să destabilizeze întreaga Europă. Primul pas: asasinarea premierului grec Constantin Karolides. 
39 de trepte este cartea care a deschis drumul romanului de spionaj. Cartea a fost ecranizată în 1935 de către Alfred Hitchcock.
 
5. Fortăreața nebunilor, de George Arion
 
După întâlnirea cu un miliardar misterios, Andrei Mladin se pomenește internat într-un sanatoriu unde se petrec lucruri sinistre. În timpul supliciului găsește indicii care par să arate legătura dintre ATHANARIC – o societate misterioasă, cu multe ramificații internaționale – și disparițiile multor personalități din istorie, printre care și a celui mai mare poet al românilor. 
 
6. Parfumul văduvei negre, de Oana Stoica-Mujea
 
O întâlnire a bloggerilor într-o cabană izolată. Nimic nu le poate face vreun rău. Cel puțin în aparență. Pentru că, pe neașteptate, trei dintre ei sunt răpiți. Miza e uriașă: un fișier cu informații incriminatoare care ar putea duce la demiterea Președintelui. Iar criminalul, maestru al otrăvurilor, începe să lase în urma sa un șir de cadavre, până când va avea certitudinea că informațiile sunt distruse.
Până când intră în scenă Iolana Știreanu – Lala. Ea trebuie să dezlege misterul ostaticilor, să dezamorseze o criză politică, să-l demaște pe prim-ministru și să joace ruleta rusească cu însuși Președintele.
 
 Vă așteptăm cu drag la standul nostru, în Casa Romanului Polițist! 

Scrie un comentariu

Anuleaza

Abonează-te la

Newsletter